E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Kod gđe Suzane sam došla u očajnom trenutku kada zbog problema s leđima nisam više mogla normalno funkcionirati i kada sam već isprobala gotovo sve terapije i posjetila jako puno vrhunskih fizioterapeuta te mi nitko nije uspio pomoći. Bol u cijelim leđima, ponajviše uzrokovana stalnim grčem u slabim mišićima i pokojom manjom ozljedom, prešla je iz gornjeg dijela leđa (koji je bio u najgorem stanju) u glavu manifestirajući se kao pritisak u glavi i blage vrtoglavice. Taj problem postao je svakodnevni te onemogućavao ono najbitnije što sam trebala raditi - vježbe za leđa. Kombinacijom raznih tehnika gđa Suzana oslobodila me problema s glavom već nakon 2-3 posjeta te sam, uz tretmane, napokon mogla neometano raditi i vježbe za leđa. Mogu slobodno reći da me spasila. Iako smo leđa nakon još kojih 10-tak tretmana dovele u odlično stanje, i dalje dolazim jednom mjesečno jer su posjeti gđi Suzani toliko opuštajući i korisni za tijelo i um. Jako je rijetko naći takvu profesionalnost, stručnost, prijateljstvo i empatiju kao kod gđe Suzane, koja nikada ne gleda na sat, pristupa detaljno problemu te najiskrenije brine o tome kako se osjećate i kako Vam najbolje pomoći. Velika je sreća što sam naišla na gđu Suzana i mogu doslovno reći da me spasila - veliki stručnjak, profesionalac i čovjek.

V.Z. 29, Zagreb


BLOG

Maska sretnog čovjeka

BLOG   |   AUTOR: Akupunktura Zagreb

Prošlo je otprilike mjesec dana otkako ponovno radim. Redovni i terapiji vjerni klijenti ubrzo su zauzeli prve termine. Dolaze i novi. Mali terapijski prostor oživio je razgovorima, smijehom i ponekom suzom.

VIŠE ...

Inspiracija i motivacija za njegovanje vitalnosti.

BLOG   |   AUTOR: Akupunktura Zagreb

Obećala sam vam se javljati, no brzina, nemilost i kompleksnost svega što se događalo posljednjih mjesec i pol dana kod nas i u svijetu sasvim me utišala i povela u „nedjelovanje“.

VIŠE ...

Kako do više životne energije na 3. AVON ProWoman konferenciji

BLOG   |   AUTOR: Akupunktura Zagreb

Kako do više životne energije ispričat će nam Suzana Jelovečki na 3. AVON ProWomen konferenciji!

VIŠE ...

Akupunkturna točka-gdje je ništa, moguće je sve!

BLOG   |   AUTOR: Akupunktura Zagreb


Stres- gdje mu je glava, a gdje rep

BLOG   |   AUTOR: Akupunktura Zagreb

"Sada je kasna jesen, a ja od proljeća nisam bila bolesna, čak niti prehlađena. Iako je život i dalje bio jednako stresan, meni to više nije predstavljalo problem. Kapci, herpes, sinusi, pluća, glavobolje i sve ono što me mučilo, stvar su daleke prošlosti. Ja sam mirnija i odlučnija. Život je poprimio novi oblik."

VIŠE ...

ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.