E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Kod gđe Suzane sam došla u očajnom trenutku kada zbog problema s leđima nisam više mogla normalno funkcionirati i kada sam već isprobala gotovo sve terapije i posjetila jako puno vrhunskih fizioterapeuta te mi nitko nije uspio pomoći. Bol u cijelim leđima, ponajviše uzrokovana stalnim grčem u slabim mišićima i pokojom manjom ozljedom, prešla je iz gornjeg dijela leđa (koji je bio u najgorem stanju) u glavu manifestirajući se kao pritisak u glavi i blage vrtoglavice. Taj problem postao je svakodnevni te onemogućavao ono najbitnije što sam trebala raditi - vježbe za leđa. Kombinacijom raznih tehnika gđa Suzana oslobodila me problema s glavom već nakon 2-3 posjeta te sam, uz tretmane, napokon mogla neometano raditi i vježbe za leđa. Mogu slobodno reći da me spasila. Iako smo leđa nakon još kojih 10-tak tretmana dovele u odlično stanje, i dalje dolazim jednom mjesečno jer su posjeti gđi Suzani toliko opuštajući i korisni za tijelo i um. Jako je rijetko naći takvu profesionalnost, stručnost, prijateljstvo i empatiju kao kod gđe Suzane, koja nikada ne gleda na sat, pristupa detaljno problemu te najiskrenije brine o tome kako se osjećate i kako Vam najbolje pomoći. Velika je sreća što sam naišla na gđu Suzana i mogu doslovno reći da me spasila - veliki stručnjak, profesionalac i čovjek.

V.Z. 29, Zagreb


Inspiracija i motivacija za njegovanje vitalnosti.

Obećala sam vam se javljati, no brzina, nemilost i kompleksnost svega što se događalo posljednjih mjesec i pol dana kod nas i u svijetu sasvim me utišala i povela u „nedjelovanje“.

Dragi bivši, sadašnji, budući, mogući i nemogući klijenti,

 

neizmjerno mi je drago da ovim putem otvaram stranicu novog načina komunikacije sa svima vama! Slijede novosti…

Obećala sam vam se javljati, no brzina, nemilost i kompleksnost svega što se događalo posljednjih mjesec i pol dana kod nas i u svijetu sasvim me utišala i povela u „nedjelovanje“. Osim toga noge su mi otkrile kilometre novih staza na istočnim obroncima Medvednice, ruke posijale gredice i gredice povrća, a srce nemilosrdno obuzela tuga i suosjećanje za one u patnji i agoniji, za Zagreb, za New York, za cijeli svijet. Unatoč tome osjetila sam i tihu sreću zbog vlastitog postojanja. A glava?! Eh, ta glava... O svemu tomu osobnome javit ću vam se uskoro blogom Sasvim osobno. Bit će to prvi u nizu blogova objedinjenih temom Inspiracija i motivacija za njegovanje vitalnosti.

U popriličnoj kakofoniji informacija ponajviše me razveselio datum 4.5. i dozvola Stožera civilne zaštite RH za ponovni rad moje djelatnosti. Neću vam se žaliti zbog financijskih zavrzlama mikropoduzetnice koja ne radi sedam tjedana. Neću se uopće žaliti! Raduje me spoznaja da je više ozdravljenih od umrlih. Vesela sam da mogu raditi ono što volim na najtransparentniji mogući način kako bih bila od pomoći i na usluzi drugima.

Prije otprilike dva tjedna nazvala me moja trenutno najstarija klijentica (85 godina) s velikom željom da baš ona bude moj prvi klijent nakon karantene jer joj toliko nedostaje terapija. Za nas obje  bit će to prava proslava ljepote življenja! Napomena: redovni klijenti starije dobi će vjerojatno dolaziti samo ponedjeljkom, dakle nakon vikenda, da bi bili maksimalno zaštićeni i osjećali se sigurno!

O tome kako će upute Stožera civilne zaštite i HZJZ-a preoblikovati dosadašnji način poslovanja s klijentima obavještavat ću vas detaljno putem e-Novina te obavijestima na Facebook stranici Akupunktura Zagreb - U vezi s prirodom.

Web stranica Akupunktura Zagreb uskoro će biti osvježena sadržajem na engleskom jeziku koji će zamijeniti poveznicu na prastaru američku internetsku stranicu. Bit će dodana i rubrika sa svim prijepisima mojih diploma, odslušanih predmeta, licenci, pohađanih seminara itd.

I za kraj, prilažem nekoliko poveznica s informacijama o djelotvornosti tretmana akupunkture u ublažavanju simptoma PTSP-a. S takvim terapijskim radom započela sam odmah nakon potresa u krugu svoje najuže obitelji. To je naša stvarnost! Pitajmo se: „Kako može biti bolje od toga?“

https://www.naturalmedicinejournal.com/journal/2010-04/acupuncture-treatment-posttraumatic-stress-disorder-review-evidence-based-research

https://www.acupuncture.org.uk/a-to-z-of-conditions/a-to-z-of-conditions/3458-post-traumatic-stress-disorder.html

https://psychcentral.com/news/2019/04/24/acupuncture-may-help-ease-ptsd-after-natural-disaster/144870.html

 

Čuvajte se i budite nježni prema sebi!

Topli pozdrav!

Vaša Suzana

 

 

 

 

ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.