E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Suzani sam došla nasumce, zbog poremećenog ciklusa I svega što uz to ide u određenim godinama. Stvar je vraćena u normal nakon samo dva tretmana. No, ja sam ostala, jer se počeo otvarati i širiti cijeli novi svijet. U jednom sam trenutku shvatila da sam nevjerojatno snažnija. Dobila sam toliko, da sam bila sposobna davati i članovima obitelji koji su se našli u ozbiljnim tegobama.

Suzana kaže da smo to mi, ne ona. Ipak, to je ona. Delikatana, odmjerena, suzdržana, a snažna. Hodajući na prstima sve radi u ritmu s prirodom.

Klupko se odmata I ja dolazim svaki put po novi komadičak oslobođene sebe.

Hvala!

LB 49, Zagreb


TERAPIJE

CJENIK TERAPIJE


Inicijalna analiza energetskog stanja, te tretman obično traju sat i pol do dva i nužni su za daljnju terapiju. Kratki razgovor, te dogovorena terapija koji slijede u nizu terapija, traju sat ili sat i petnaest minuta (ukoliko je riječ o konstitucijskom tretmanu).

Tijek terapije određuje se shodno prirodi tegoba (intenzitetu boli, akutnom ili kroničnom stanju, te energetskom statusu klijenta). Primjerice, pri lakšim, akutnim tegobama dovoljno je nekoliko tretmana kako bi se stanje poboljšalo, dok je kod kroničnih, dugotrajnih tegoba potreban dugotrajniji kontinuirani rad.

Poslije tretmana nisu preporučene velike akcije i užurbanost. Na tretman nije dobro doći punog želuca, ali niti biti jako gladan.

Klijenti koji imaju bilo kakve poremećaje s krvarenjem, ugrađeni pacemaker, lokalne infekcije, uzimaju antikoagulantske lijekove (lijekovi protiv zgrušavanja krvi), te trudnice trebali bi o tome obavezno informirati terapeuta prije moguće terapije.

Za tretman akupunkturom koriste se sterilne iglice za jednokratnu upotrebu.


MOJ TERAPEUTSKI RAD POMAŽE PRI:

  • poboljšanju vitalnosti
  • sportskim povredama
  • otklanjanju stresa, čije su posljedice napetost, razdražljivost, izljevi bijesa, umor, nesanica, smetnje u probavi, bolovi u leđima, glavobolje itd.
  • bolovima u leđima i koljenima
  • kostobolji
  • ženskim tegobama (u svakom razdoblju života)
  • želučanim tegobama i probavnim smetnjama
  • problemima sa sinusima, alergijama i učestalim prehladama
  • ublažavanju poteškoća uzrokovanih autoimunim bolestima
  • emocionalnim blokadama i traumama.


ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.