E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Kod gđe Suzane sam došla u očajnom trenutku kada zbog problema s leđima nisam više mogla normalno funkcionirati i kada sam već isprobala gotovo sve terapije i posjetila jako puno vrhunskih fizioterapeuta te mi nitko nije uspio pomoći. Bol u cijelim leđima, ponajviše uzrokovana stalnim grčem u slabim mišićima i pokojom manjom ozljedom, prešla je iz gornjeg dijela leđa (koji je bio u najgorem stanju) u glavu manifestirajući se kao pritisak u glavi i blage vrtoglavice. Taj problem postao je svakodnevni te onemogućavao ono najbitnije što sam trebala raditi - vježbe za leđa. Kombinacijom raznih tehnika gđa Suzana oslobodila me problema s glavom već nakon 2-3 posjeta te sam, uz tretmane, napokon mogla neometano raditi i vježbe za leđa. Mogu slobodno reći da me spasila. Iako smo leđa nakon još kojih 10-tak tretmana dovele u odlično stanje, i dalje dolazim jednom mjesečno jer su posjeti gđi Suzani toliko opuštajući i korisni za tijelo i um. Jako je rijetko naći takvu profesionalnost, stručnost, prijateljstvo i empatiju kao kod gđe Suzane, koja nikada ne gleda na sat, pristupa detaljno problemu te najiskrenije brine o tome kako se osjećate i kako Vam najbolje pomoći. Velika je sreća što sam naišla na gđu Suzana i mogu doslovno reći da me spasila - veliki stručnjak, profesionalac i čovjek.

V.Z. 29, Zagreb


TERAPIJE

CJENIK TERAPIJE


Inicijalna analiza energetskog stanja, te tretman obično traju sat i pol do dva i nužni su za daljnju terapiju. Kratki razgovor, te dogovorena terapija koji slijede u nizu terapija, traju sat ili sat i petnaest minuta (ukoliko je riječ o konstitucijskom tretmanu).

Tijek terapije određuje se shodno prirodi tegoba (intenzitetu boli, akutnom ili kroničnom stanju, te energetskom statusu klijenta). Primjerice, pri lakšim, akutnim tegobama dovoljno je nekoliko tretmana kako bi se stanje poboljšalo, dok je kod kroničnih, dugotrajnih tegoba potreban dugotrajniji kontinuirani rad.

Poslije tretmana nisu preporučene velike akcije i užurbanost. Na tretman nije dobro doći punog želuca, ali niti biti jako gladan.

Klijenti koji imaju bilo kakve poremećaje s krvarenjem, ugrađeni pacemaker, lokalne infekcije, uzimaju antikoagulantske lijekove (lijekovi protiv zgrušavanja krvi), te trudnice trebali bi o tome obavezno informirati terapeuta prije moguće terapije.

Za tretman akupunkturom koriste se sterilne iglice za jednokratnu upotrebu.


MOJ TERAPEUTSKI RAD POMAŽE PRI:

  • poboljšanju vitalnosti
  • sportskim povredama
  • otklanjanju stresa, čije su posljedice napetost, razdražljivost, izljevi bijesa, umor, nesanica, smetnje u probavi, bolovi u leđima, glavobolje itd.
  • bolovima u leđima i koljenima
  • kostobolji
  • ženskim tegobama (u svakom razdoblju života)
  • želučanim tegobama i probavnim smetnjama
  • problemima sa sinusima, alergijama i učestalim prehladama
  • ublažavanju poteškoća uzrokovanih autoimunim bolestima
  • emocionalnim blokadama i traumama.


ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.