E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Suzani sam došla nasumce, zbog poremećenog ciklusa I svega što uz to ide u određenim godinama. Stvar je vraćena u normal nakon samo dva tretmana. No, ja sam ostala, jer se počeo otvarati i širiti cijeli novi svijet. U jednom sam trenutku shvatila da sam nevjerojatno snažnija. Dobila sam toliko, da sam bila sposobna davati i članovima obitelji koji su se našli u ozbiljnim tegobama.

Suzana kaže da smo to mi, ne ona. Ipak, to je ona. Delikatana, odmjerena, suzdržana, a snažna. Hodajući na prstima sve radi u ritmu s prirodom.

Klupko se odmata I ja dolazim svaki put po novi komadičak oslobođene sebe.

Hvala!

LB 49, Zagreb


Kako do više životne energije na 3. AVON ProWoman konferenciji

Kako do više životne energije ispričat će nam Suzana Jelovečki na 3. AVON ProWomen konferenciji!

U punom smo pogonu, radimo i više nego što bismo smjeli i/ili htjeli, pomalo osjećamo "zamor materijala". "Kako do više životne energije" tema je o kojoj će Suzana govoriti na 3. AVON ProWoman konferenciji!

Avon ProWoman konferencija po teći puta nastavlja svoj rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo i stvaralaštvo te dobrobit općenito. Uz slogan Vjetar u leđa, Avon ProWoman konferencija ove se godine bavi motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose.

Vidimo se 8. studenog!

O Suzani:

Završila je četverogodišnji studij akupunkture, ovlašteni je akupunkturist u drzavi New York i diplomat akupunkture na saveznom nivou u SAD-u. Pod dugogodišnjim mentorstvom svjetski cijenjenog dr. Jeffrey Yuena, koji je bio programski dekan fakulteta kojeg je pohađala, godinu se dana usavršavala i u uporabi esencijalnih ulja u kontekstu kineske medicine, a nakon toga je dvije godine pohađala seminare iz područja fitoterapije, te niz kraćih seminara iz daoističkih aspekata kineske medicine.

U posljednijh desetak godina djelovala je kao mikropoduzetnica u SAD-u, surađivala s medicinskim klinikama, wellness centrima i raznim drugim ustanovama za poboljšanje kvalitete života kao terapeut, predavač i edukator. U ljetu 2016.godine doselila je u rodni Zagreb i otvorila terapeutski centar U vezi s prirodom-Akupunktura Zagreb.

Od prvog susreta s kineskom medicinom i učenjima Dr.Jeffrey Yuena, Suzana je pronašla vlastiti terapeutski put u predanom proučavanju i primjeni komplementarnih energetskih kanala, koji njeguju fizički, emocionalni i duhovni aspekt svakog pojedinca. Najviše ju veseli pomoći klijentu u osvještavanju vlastitih snaga i mogućnosti u bilo kojoj životnoj (ne)prilici akupunkturom,akupresurom, akuaromaterapijom, masažom, te savjetima iz raznih područja kineske medicine.

Suzana je posebice inspirirana vezom s prirodom koja se “čita” u svakom djeliću i aspektu teorija kineske medicine. Posljednjih sedam godina života u SAD-u živjela je s obitelji na samoodrživom imanju i bila u stalnom doticaju sa svim prirodnim mijenama, što je pripomoglo u kultivaciji terapeutske prakse i vlastitom duhovnom rastu.

Svoje vlastito “žensko” iskustvo senzualne i isjeliteljske veze s prirodom rado dijeli s drugim ženama, posebice u urbanom okruženju, gdje je naizgled veza teže ostvariva. U dinamičnom, kratkom izlaganju pod nazivom Povratak Zemlji podsjetit će nas na to koliko smo kao žene bliske s prirodom, te koje nam alate priroda nudi da kultiviramo iskonsku i cjelovitu ženu u sebi!

 

 

ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.