E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Kod gđe Suzane sam došla u očajnom trenutku kada zbog problema s leđima nisam više mogla normalno funkcionirati i kada sam već isprobala gotovo sve terapije i posjetila jako puno vrhunskih fizioterapeuta te mi nitko nije uspio pomoći. Bol u cijelim leđima, ponajviše uzrokovana stalnim grčem u slabim mišićima i pokojom manjom ozljedom, prešla je iz gornjeg dijela leđa (koji je bio u najgorem stanju) u glavu manifestirajući se kao pritisak u glavi i blage vrtoglavice. Taj problem postao je svakodnevni te onemogućavao ono najbitnije što sam trebala raditi - vježbe za leđa. Kombinacijom raznih tehnika gđa Suzana oslobodila me problema s glavom već nakon 2-3 posjeta te sam, uz tretmane, napokon mogla neometano raditi i vježbe za leđa. Mogu slobodno reći da me spasila. Iako smo leđa nakon još kojih 10-tak tretmana dovele u odlično stanje, i dalje dolazim jednom mjesečno jer su posjeti gđi Suzani toliko opuštajući i korisni za tijelo i um. Jako je rijetko naći takvu profesionalnost, stručnost, prijateljstvo i empatiju kao kod gđe Suzane, koja nikada ne gleda na sat, pristupa detaljno problemu te najiskrenije brine o tome kako se osjećate i kako Vam najbolje pomoći. Velika je sreća što sam naišla na gđu Suzana i mogu doslovno reći da me spasila - veliki stručnjak, profesionalac i čovjek.

V.Z. 29, Zagreb


Kako do više životne energije na 3. AVON ProWoman konferenciji

Kako do više životne energije ispričat će nam Suzana Jelovečki na 3. AVON ProWomen konferenciji!

U punom smo pogonu, radimo i više nego što bismo smjeli i/ili htjeli, pomalo osjećamo "zamor materijala". "Kako do više životne energije" tema je o kojoj će Suzana govoriti na 3. AVON ProWoman konferenciji!

Avon ProWoman konferencija po teći puta nastavlja svoj rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo i stvaralaštvo te dobrobit općenito. Uz slogan Vjetar u leđa, Avon ProWoman konferencija ove se godine bavi motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose.

Vidimo se 8. studenog!

O Suzani:

Završila je četverogodišnji studij akupunkture, ovlašteni je akupunkturist u drzavi New York i diplomat akupunkture na saveznom nivou u SAD-u. Pod dugogodišnjim mentorstvom svjetski cijenjenog dr. Jeffrey Yuena, koji je bio programski dekan fakulteta kojeg je pohađala, godinu se dana usavršavala i u uporabi esencijalnih ulja u kontekstu kineske medicine, a nakon toga je dvije godine pohađala seminare iz područja fitoterapije, te niz kraćih seminara iz daoističkih aspekata kineske medicine.

U posljednijh desetak godina djelovala je kao mikropoduzetnica u SAD-u, surađivala s medicinskim klinikama, wellness centrima i raznim drugim ustanovama za poboljšanje kvalitete života kao terapeut, predavač i edukator. U ljetu 2016.godine doselila je u rodni Zagreb i otvorila terapeutski centar U vezi s prirodom-Akupunktura Zagreb.

Od prvog susreta s kineskom medicinom i učenjima Dr.Jeffrey Yuena, Suzana je pronašla vlastiti terapeutski put u predanom proučavanju i primjeni komplementarnih energetskih kanala, koji njeguju fizički, emocionalni i duhovni aspekt svakog pojedinca. Najviše ju veseli pomoći klijentu u osvještavanju vlastitih snaga i mogućnosti u bilo kojoj životnoj (ne)prilici akupunkturom,akupresurom, akuaromaterapijom, masažom, te savjetima iz raznih područja kineske medicine.

Suzana je posebice inspirirana vezom s prirodom koja se “čita” u svakom djeliću i aspektu teorija kineske medicine. Posljednjih sedam godina života u SAD-u živjela je s obitelji na samoodrživom imanju i bila u stalnom doticaju sa svim prirodnim mijenama, što je pripomoglo u kultivaciji terapeutske prakse i vlastitom duhovnom rastu.

Svoje vlastito “žensko” iskustvo senzualne i isjeliteljske veze s prirodom rado dijeli s drugim ženama, posebice u urbanom okruženju, gdje je naizgled veza teže ostvariva. U dinamičnom, kratkom izlaganju pod nazivom Povratak Zemlji podsjetit će nas na to koliko smo kao žene bliske s prirodom, te koje nam alate priroda nudi da kultiviramo iskonsku i cjelovitu ženu u sebi!

 

 

ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.