E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Prvi put sam kod Suzane došla na preporuku u vrlo stresnoj fazi svog života. Mjesecima sam bila izložena stresu na poslu i u emocionalnom životu, a mučile su me razne psihosomatske tegobe – ubrzano lupanje srce, nesanica, probavne smetnje, turobno raspoloženje...

Već nakon prvog tretmana kod Suzane, koji je ujedno bio i moj prvi susret s akupunkturom, usporili su se otkucaji srca, nesanica više nije bila tako česta, a zahvaljujući savjetima o prehrani smanjile su se i probavne smetnje. Danas, četiri mjeseca nakon prvog tretmana, emocionalno sam puno bolje, lakše se nosim sa stresom, a navedene smetnje su u velikoj mjeri nestale.

I dalje idem jednom mjesečno na tretman – želja mi je zadržati sadašnje pozitivno stanje te ga možda još i poboljšati. Osim toga, izuzetno se ugodno i opušteno osjećam tijekom tretmana – zahvaljujući Suzaninoj stručnosti, znanju, toplini i razumijevanju boravak u toj ugodnoj i toploj ordinaciji prava je mala oaza za odmor duše i tijela....

- S. P., Zagreb


KONTAKT

ADRESA:
Ul. Ferde Livadića 34
10000 Zagreb

 

RADNO VRIJEME:

PON - SUB
9-21h (isključivo po dogovoru)

 

MOB: ++385 99 472 1880

 

EMAIL: suzana@akupunkturazagreb.com

 

 

ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.