E-MAIL: Suzana Jelovečki

mob: ++385 99 472 1880

POTRAŽITE NAS NA:

ISKUSTVA   -   VIŠE

Prvi put sam kod Suzane došla na preporuku u vrlo stresnoj fazi svog života. Mjesecima sam bila izložena stresu na poslu i u emocionalnom životu, a mučile su me razne psihosomatske tegobe – ubrzano lupanje srce, nesanica, probavne smetnje, turobno raspoloženje...

Već nakon prvog tretmana kod Suzane, koji je ujedno bio i moj prvi susret s akupunkturom, usporili su se otkucaji srca, nesanica više nije bila tako česta, a zahvaljujući savjetima o prehrani smanjile su se i probavne smetnje. Danas, četiri mjeseca nakon prvog tretmana, emocionalno sam puno bolje, lakše se nosim sa stresom, a navedene smetnje su u velikoj mjeri nestale.

I dalje idem jednom mjesečno na tretman – želja mi je zadržati sadašnje pozitivno stanje te ga možda još i poboljšati. Osim toga, izuzetno se ugodno i opušteno osjećam tijekom tretmana – zahvaljujući Suzaninoj stručnosti, znanju, toplini i razumijevanju boravak u toj ugodnoj i toploj ordinaciji prava je mala oaza za odmor duše i tijela....

- S. P., Zagreb


TERAPIJE

CJENIK TERAPIJE


Inicijalna analiza energetskog stanja, te tretman obično traju sat i pol do dva i nužni su za daljnju terapiju. Kratki razgovor, te dogovorena terapija koji slijede u nizu terapija, traju sat ili sat i petnaest minuta (ukoliko je riječ o konstitucijskom tretmanu).

Tijek terapije određuje se shodno prirodi tegoba (intenzitetu boli, akutnom ili kroničnom stanju, te energetskom statusu klijenta). Primjerice, pri lakšim, akutnim tegobama dovoljno je nekoliko tretmana kako bi se stanje poboljšalo, dok je kod kroničnih, dugotrajnih tegoba potreban dugotrajniji kontinuirani rad.

Poslije tretmana nisu preporučene velike akcije i užurbanost. Na tretman nije dobro doći punog želuca, ali niti biti jako gladan.

Klijenti koji imaju bilo kakve poremećaje s krvarenjem, ugrađeni pacemaker, lokalne infekcije, uzimaju antikoagulantske lijekove (lijekovi protiv zgrušavanja krvi), te trudnice trebali bi o tome obavezno informirati terapeuta prije moguće terapije.

Za tretman akupunkturom koriste se sterilne iglice za jednokratnu upotrebu.


MOJ TERAPEUTSKI RAD POMAŽE PRI:

  • poboljšanju vitalnosti
  • sportskim povredama
  • otklanjanju stresa, čije su posljedice napetost, razdražljivost, izljevi bijesa, umor, nesanica, smetnje u probavi, bolovi u leđima, glavobolje itd.
  • bolovima u leđima i koljenima
  • kostobolji
  • ženskim tegobama (u svakom razdoblju života)
  • želučanim tegobama i probavnim smetnjama
  • problemima sa sinusima, alergijama i učestalim prehladama
  • ublažavanju poteškoća uzrokovanih autoimunim bolestima
  • emocionalnim blokadama i traumama.


ŠTO RADIMO

akupunktura

AKUPUNKTURA

Akupunktura je terapeutski modalitet kineske medicine kojim se pokreće i harmonizira vitalna energija (Qi). Sterilne iglice za jednokratnu upotrebu, dodir( akupresura i masaža), esencijalna ulja i ostali načini koriste se kako bi se stimulirale akupunkturne točke na tijelu u svrhu harmoniziranja vitalne energije (Qi).

 

OPŠIRNIJE
akupresura

AKUPRESURA I AROMATERAPIJA

Klijente koji se boje ili zaziru od iglica te malenu djecu, često tretiram akupresurom i aku aromaterapijom (nanošenje određenih eteričnih ulja na pojedine akupunkturne točke).

 

OPŠIRNIJE
aku aromaterapija

MASAŽA I TERAPIJA ČAŠICAMA

Sportske povrede te muskuloskeletni bolovi i tegobe gotovo uvijek, uz akupunkturu, tretiram masažom, akupresurom, zagrijavanjem, ili pak terapijom čašicama (staklene čašice vakuumom prianjanju na tijelo i frikcijom izazivaju opuštajući učinak na mišiće).

 

OPŠIRNIJE

Sadržaj ove stranice je isključivo informativan i ne zamjenjuje liječnički savjet ili skrb.